Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ημερομηνία διεξαγωγής της διάθεσης προιόντων χωρίς μεσάζοντες στη Λαμία

Αγαπητοί φίλοι, αναβάλαμε την προγραμματισμένη για το Σάββατο 1/2/2014 8η απευθείας διάθεση προϊόντων, λόγω των μεσοβδόμαδων δυσμενών προβλέψεων για τον καιρό, που μιλούσαν για συνεχόμενες βροχοπτώσεις από την Παρασκευή. Έχοντας μέλημα την αποφυγή της ταλαιπωρίας των καταναλωτών και βεβαίως των εθελοντών. Έχοντας επίσης περιορισμένο χρονικό περιθώριο για να ειδοποιήσουμε προσωπικά μέσω e-mail ή τηλεφώνου όσους είχαν παραγγείλει, θελήσαμε να μη ρισκάρουμε και αποφασίσαμε την αναβολή το βράδυ της Πέμπτης. Πιστεύουμε ότι ανεξαρτήτως του τι καιρό έκανε τελικά, η απόφασή μας ήταν τίμια για όλους.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και το πνεύμα συνεργασίας που δείχνετε: τύχαμε συνολικής θετικής ανταπόκρισης στις κατʼ ιδίαν τηλεφωνικές ειδοποιήσεις όσων είχαν παραγγείλει. Ζητάμε συγγνώμη από κάποιους ελάχιστους από τους 400 αγοραστές που δεν βρήκαμε ή δεν προλάβαμε μέσα σε μια μόνο ημέρα να ειδοποιήσουμε προσωπικά. Γιʼ αυτό φροντίσαμε μέλη μας να βρίσκονται το περασμένο Σάββατο στο parking της Π.Ε.Λ. τις ώρες της διάθεσης, για να ενημερώνουν όσους έρχονταν χωρίς να έχουν μάθει για την αναβολή.
Προχωράμε τώρα κανονικά για τη διεξαγωγή της διάθεσης το ερχόμενο Σάββατο 8/2, χωρίς κάτι να αλλάζει, με τα ίδια προϊόντα και με τις μέχρι τώρα παραγγελίες να ισχύουν. Οποιεσδήποτε διορθώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι την Τετάρτη με email στο: XMLamias@gmail.com. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα γίνονται δεκτές (μέχρι το όριο των 1300 κιλών) παραγγελίες για μικρές πατάτες.
Οι ώρες παραλαβής, αλφαβητικά βάσει του επωνύμου, παραμένουν ίδιες. Υπενθυμίζουμε τις παράλληλες δράσεις, οι οποίες αφορούν τις συλλογές φάρμακων για το Κοινωνικό Ιατρείο, τηγανέλαιου για την ανταλλαγή του με προϊόντα δωρεών, σχολικών ειδών με τη συνεργασία Συλλόγων εκπαιδευτικών για άπορους μαθητές και πλαστικά καπάκια για την προμήθεια αμαξιδίων του Συλλόγου Παραπληγικών.
Έχοντας περιθώριο μιας ακόμη εβδομάδας, παρατείνονται και οι προπαρασκευές της διάθεσης, ως εξής:
Νέα προθεσμία παραγγελιών:
Η φόρμα παραγγελιών θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 11:00 μ.μ. της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2014.
Έγκαιρη παραγγελία σημαίνει καλύτερο προγραμματισμό και καλύτερη οργάνωση της διανομής.
Τρόποι παραγγελιών:
- Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr
- Όσοι στερούνται internet: στα τηλέφωνα 6985603574 (Whatʼs Up) & 6906981623 (Free2Go)
Επίσης θα γίνεται συλλογή συμπληρωματικών παραγγελιών (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) στην Πλατεία Πάρκου, από εθελοντές της κίνησης την Τρίτη 4/2 (ώρες 6:00-8:00 μ.μ.).
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διάθεσης:
Στο parking της Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                    : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική  : 6985603574 (Whatʼs Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου