Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Λέμε όχι στην ανακήρυξη της Στερεάς σε "Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού"


Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών
κατά του “Κέντρου Κυνηγετικού Τουρισμού” στην Στερεά

Λαμία, 3.4.2017

Παρά τη γενικότερη κατακραυγή, ακόμα κι από τους ίδιους τους κυνηγούς, η Περιφέρεια Στερεάς προχωράει στο στόχο να καταστήσει τη Στερεά «Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού».

Έτσι συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ», η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα και που σχετίζεται με το κυνήγι και την κυνοφιλία, διαθέτοντας το ποσό των 18.600,00 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο diavgeia:
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Τη μίσθωση χώρου 150 τ.μ. και την κατασκευή της δομής από την
εταιρεία «Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε» » με ΑΦΜ: 095632640 /ΔΟΥ: ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Ταχ. Δ/νση Φιλικής Εταιρείας 80, Χαλάνδρι, η οποία είναι η αποκλειστική διοργανώτρια της έκθεσης, για τη δημιουργία περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017», που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 7, 8 & 9 Απριλίου.
Ποσό μίσθωσης δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00 €) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ή δεκαοκτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (18.600,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Στο μεταξύ οι υπογραφές που συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα του “avaaz” με τον τίτλο «σας καλούμε να μην μετατρέψετε τη Στερεά σε Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού» και που απευθύνεται στον περιφερειάρχη κ Μπακογιάννη, έχουν ξεπεράσει ήδη τις 1.600

Η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται.
και προωθείστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου