Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Με τον Παναγιώτη Στασινό επικεφαλής η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών στη Λαμία


Πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση των μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας, συζητήθηκαν τα δεδομένα της εκλογικής τακτικής και οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή στις εκλογές του Μαΐου. Με ομόφωνη απόφαση επιλέχτηκε ως επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος ο γιατρός Παναγιώτης Στασινός.
Σε ένα κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, τα μέλη της Κίνησης ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Παναγιώτη Στασινό, εκτιμώντας ότι η θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο ήταν πετυχημένη και παραγωγική, πράγμα που αναγνωρίζεται από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις της πόλης.
Εκτιμούμε ότι στη «νέα εποχή» που διανύουμε, χρειαζόμαστε μια άλλη πολιτική δημοτικής «διαχείρισης», ένα άλλο ποιοτικό μοντέλο, προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της πόλης μας. Χρειαζόμαστε μια νέα κουλτούρα συνεργασιών με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα, που θα μπορέσουν να κάνουν το Δήμο χώρο δοκιμασίας και εφαρμογής της δημιουργικής φαντασίας των ενεργών πολιτών, των νέων πρωτοπόρων ιδεών, των νέων μορφών λαϊκής συμμετοχής και παρέμβασης.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Παναγιώτης Στασινός, ως επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου ευρύτερων συνεργασιών, έξω από κομματικές σκοπιμότητες και παρεμβάσεις, αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον πιο γνήσιο εκφραστή της διάθεσης της κοινωνίας για αλλαγή  στη Δημοτική αρχή και τον πιο αξιόπιστο εγγυητή της συσπείρωσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου με στόχο τη νίκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στα πλαίσια αυτά, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συνδημότες μας, που έχουν αυτοδιοικητική σκέψη και διάθεση για προσφορά και δεν κρατάνε κομματικές ταμπέλες και χρίσματα, να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό της και να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια να αλλάξει σελίδα ο Δήμος της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου