Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δ. Αγράφων: Χωρίς νερό το χωριό Δαφνούλα;

Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης έχει προκύψει εδώ και τρεις μήνες για το χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας , σύμφωνα με την PrasiaOnline.  Δεκάδες σπίτια έχουν μείνει  χωρίς νερό, οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν νερό για τα κοπάδια τους, ενώ πολλοί γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, καθώς οι τουαλέτες είναι βρώμικες.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση και τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών, οι οποίοι τονίζουν πως δεν τους ακούει κανείς, παρόλο που ζητούν κάτι το αυτονόητο όπως είναι το νερό.
Εδώ και τρεις μήνες, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Δαφνούλας, κάποιοι κλείνουν την παροχή του νερού, με συνέπεια οι 200 και πλέον μόνιμοι κάτοικοι να μένουν χωρίς νερό.
Το σοβαρό αυτό θέμα συζητήθηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγράφων. Εκεί, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ομόφωνα η κατασκευή δεξαμενής στο Ραπτόπουλο, απ΄όπου θα μοιράζεται το νερό σε Ραπτόπουλο, Δαφνούλα και Παλιοχώρι.
Η τοπική πρόεδρος Δαφνούλας, Δήμητρα Μώκα, χαρακτηρίζει πρόχειρη τη λύση του δημοτικού συμβουλίου Αγράφων, καθώς για την οριστική επίλυση του προβλήματος απαιτούνται χρήματα και χρόνος.
Πηγή: PrasiaOnline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου